the banders!

haihh...banyak kerja sebenarnya yg sepatutnya dibuat di rumah. tapi almaklumlah kalau dah sampai umah itu. enzim2 malas aku pun terembes dengan sendirinya. tak ada mood! damn. kerja tesis aku bawak jugak tapi2....aku hanya sekadar mampu memandangnya. ada pil rajin tak?? tolong postkan. saya maw!!!!

kelmarin hari yg menggembirakan jugak sebab jumpa dengan my besties. kawan2 rapatku dari form 1 lagi. we have the same interest. MUSIC! what else right?? hehe.. even jumpa dalam 3 jam je tapi seriously best! it was fun ppl! TOTALLY!!

i was so happy lepaking w 'em. thx babes! lupa la kjp mslh aku bila keluar dgn korang. =DD

meet my faffy aka T11. and i'm T7. so ended up as.......7-11!!

my great sax player..miss farah

my eyta..HORNy...horn player k. dont missunderstood!

my dear hetty w her lil sis

now im already started thinking abt them! yess!! they were my best friends since form 1. 9 years ok!. *kissessss*




mak andam tengah mekap farah! slmt eyta tak ternganga.. =D


so banders..really hope i'm gonna meet u guys again on May. after completing my studies =]]


 

2 comments:

hetty said...

let me massage u my dear cutey...hahaha

waney jalil said...

tlong yangggg.....ngeee

diriku dah makin serabut! boleh tlg massaga jiwa i skali?? and that would be more appropriate! ;))