sutura bentong raub!

salam..hello peepz. what's up?? well, last 2 days ago me, rudy, tiqa and madey went to bentong, pahang. temaning rudy doing her fieldwork there. i don't really like the way dr. jo aka her superviser for letting her going to fieldwork alone w/o his monitoring or supervising. it was so damn not right! c'mon! this is our 1st tyme doing thesis. please show some advise la..ni bia student die terkontang kantong cari lokaliti. selamat rudy ada kereta. kalau yang takde, kalau macam aku?? memang awal2 lagi aku dah meraung. rudy pon dah berapa kali nanges sebab tempat field dia dah kali ke 4 sekarang kena tukar. kalau kena tukar lagi memang kitorang secara berjemaah akan serang sama itu manusia! heck!!

enuff for the emo thingy. nak share memories je..hehe. at 1st we lepak-ed at ameer ali having our breakfast. roti canai kosong 1! then we headed straight away to bentong. about an hour we reached there. seraching for a locality was not easy though. really tough! sampai belakang rumah ktorang cari. normal! then we had lunch at kfc. kakak cashier itu sumpah terbaek! rudy order dulu. mintak snack plate. pas die aku ngan tiqa tapi wat sekali. 1 dulang. dengan muka yang tak pandang ktorg lalu berkata "nape tak order je skali tadi??" ewah2 cik kak. suke ati laa! kaw amek order sudah. kalau 10 orang beratur mintak snack plate kaw nak wat skali jugak?? gile pandai kann.. pastu hentak2 dulang ngan pinggan depan ktorg. rase cam nak tarek bak die kua dari kaunter. gile takde adab! so korang kalau nak g kfc bentong hati2 la dgn sorg kakak yang tak pasal2 nak cari gaduh ngan customer ni.

banyak nak cite sebenarnye tapi malas lak nak menaip..korang layan jela gamba2 ni eh..hehe

kereta merah rudy

we were just waiting inside, capturing pics while rudy and madey were doing their work outside =p

rudyy..cpt sket wat keje tuh! LOL!

my 1st xperiment putting my phone at the back of rudy's car

that's all from me.. seriously we had fun throughout the whole day!


lovesss~

bentong, pahang [300110]


 for more pics just simply look out at my fb's album: fieldwork sutura raub bentong. =]

2 comments:

fariza mm said...

gambar2 sgt chantek!! two thumbs up!! =D

waney jalil said...

ngehehehe..thx far..skrg mmg tgh gle ske meng-edit gmba. maklumla pkai pixel rendah je..hehe

cita2: dslr cam!! hahaha~ ;)