yahoooo...aizat menang~!!!

aku tersenyum girang gile
memang aku menjangkakan yang aizat bakal menang
dan sudah pasti lagu pergi lebih kuat pengaruhnya berbanding kau aku

lagu pergi aku suka sebab dengan kesesuaian jalan ceritanya: TALENTIME
aku nanges kot tengok tyme kt cinema...oopss.ngee
apatah lagi lagunya yang mendayu-dayu
part yang indian woman tu nyanyi aaaaaa je pon dh sedap
followed by dengan gadis melayu bermaen erhu
memang 1malaysia!
aku suke5~!!!!!

second song, kau aku
awal2 aku tengok budak kecil itu aku sudah terlintas di fikiran
siapakah gerangan budak comel itu
yang memaenkan peranan sbg aizat kecil
comey bile part dorg buat head banging skali
yup, it's him
adik weed
memang w ada cerita kat aku adik dia jadi prop
watak utama tu
lagipon w ngan aizat kenal sebab 1 sekolah
st. john institutions
comel kan adik dia??
aku tengok sebiji wey dengan w
fotostatkah mereka??hehe
yang pasti aku dah cakap dengan w
sila bawa adik anda ke ukm. mahu amek gambar sama dia.
dan aku akan pastikan kawan2.
nanti kalau aku dah dapat gambar dia aku postkan kat sini ok
i need your patience guys... =]

so as a conclusion here
aku nak ucapkan tahniah dan syabas kepada aizat and the team
sebab buat yang terbaek and you guys deserved ok!
baek untuk dua-dua lagu
tahniah!
tahniah juga untuk yuna as 1st runner up
dan faizal tahir aka MJ malaysia dah aku tengok
macam style pakai spec aviator won as 2nd runner up
untuk black tahniah dapat vokal terbaek
team aizat lagu kau aku menang persembahan terbaek
kredit dekat adek w ng the gang...sgt comey!!!
sekian.



p/s: aku happy sangat. tak tahu nape.bukan gewe aku pon yang menang.sumpah happy kawan2.haha~


10 comments:

NaZZy Hall said...

amacam??

tepat tak tekaan aku??
bukan 1 lagu, 2 lagu tu...

waney jalil said...

hua3...ye bro
gua pon teka aizat gak..suka gilaaa..ngeee

habis, dh taw mcm tu xreti2 nk blnja?? =p

NaZZy Hall said...

ada janji ke?

waney jalil said...

mestila ade..wat lupe lak.........

waney jalil said...
This comment has been removed by the author.
fariza mm said...

saye ok je kalau aizat menang...tapi saye extra ok kalau FT menang..huhu

waney jalil said...

ya...aku suka jgk..tp 'pergi' sgt menangkap agknye..hehe

misal said...

hujan!hujan!hujan!ak frustt~

waney jalil said...

hek!!!! agknya hujan kurg rahmat ni......

NaZZy Hall said...

entah sapa yg janji sbnrnya tah...