unplanned

sunday 27/12/09:

aku, kak long, abg huza dan adil pergi one utama nak tengok AVATAR. at first ingat dorang nak hantar aku dulu g ukm. rupenye aku join dorg gak tengok skali. aku membayangkan avatar ni cam cite mutan yang mungkin bakal membosankan aku. kitorang  sampai sne dlm 1020am. tiketnya kul 1130am. masih lagi awal. so ktorg pon jalan2 masuk dlm guardian, bergerak dari kedai ke kedai. adil lak bile nampak train bermuka THOMAS terus dah xnmpk bende laen. laju je naek. skali rosak pulak. tarik je muke die.huhu...

then ktorg nampak big apple..nyum2. abg huza dah pandang aku dah nak x doughnut?? aku sengeh saja. hehe. aku mcm biase maw alien. bisa membuatkan pemakannya comot tahap cipan. hehe. then aku introduced kat kak long aku makan californian almond. die suke..adil mmg suke la. comel je tgk die makan..hehe

alien..inside and outside with full of chocs


pas dah makan tu ktorg pon gerakla g cinema. excited aku ni nak tgk cte ni. directed by james cameron kan. spe yg xknl ngan TITANIC. klu xknl xtaw nk ckp cane. dari awal aku tgk sampai abes setiap scene die mmg menarek perhatian aku. the storyline was awesome!! incredible!! bile dlm dunia avatar lak mcm colour die mcm glow in the dark. very attractive ok!! aku ske sgt....double thumbs up!! =D

pas dah tgk tu ktorg g lunch kt mcD. aku mengidam prosperity. dah 2thn aku xmkn. xtaw nape. xberkesempatan kot. so ktorg menikmatinya di dlm kete sambil hujan lebat, on the way ke ukm. sampai je aku kt ukm, aku melambai-lambai sedih kt kak long and adil. almost a week aku dgn dorg. agak sedih. rindu...huhu. blk je ke bilik aku terus aku kemas brg. sgt3 pnt. kul 10pm aku dah tido. 

monday 28/12/09:

aku dan rumet merangkap men misal kua. misal ajak aku kua skali g sogo ngan kwn die. aku mmg bosan nak stay sorg2 kt blk so aku mmg ikut die lah. ktorg sampai sogo almost 1230pm camtu. SALES still lg berlambak wey!!! mate aku dh juling...weet2...aku wat xnmpak je. tahan jela iman ni.huhu. aku jmpla kwn misal. nme zaf dan wani. nme sme gak.kembar kan....hehe

ktorg lunch kt food court then pastu ktorg jalan2 kat lua sogo. then ktorg gerak ke sg wang plaza. misal plan nak beli jam. wani de cam vaucer citichain so ktorg try cari. rupenye the nearest act kat berjaya times sq. ktorg pun cari2la yg lawa. tapi diskaun yg de pon still mahal and choices xbyk. so misal pon xjdla nak beli. cian die. dah bersmgt die nak jam. xpe2, nnt kte cari laen k.

pastu, i've found my obsession!!! nikon d3000:


xtaw nape. aku jd minat lak dgn camera dslr ni.. [=


berangan je. pulus tadak. tggu keje la kan. klu aku xdpt ni pon any kind of dslr pye camera pon jdla. skrg ni asal jalan mane2 je nmpk org usung camera dslr sampai masuk dalam mall. jeles ok!!! aku nak jgk. camera sony aku dahla rosak. digital je. lgla aku desperate nak camera. spe nk sedekah duet kt aku?? anyone... uhuk3.... ='[

penghujung hari kami ktorg pon bergamba la...gile2 asenye..hehe. aku suke sgt..

gaya rumet yg nakal...wahaha

meet zaf =D

meet my twin, wani ;)

taken by zaf =p

wednesday 30/12/09:

aku, misal, rudy and akie kua lunch. makan tmpt suggestion rudy. sedap. nyum2. pastu ktorg tgk jam dkt kul 2pm. ktorg pndg each other nak watpe japgi. garu kepale pikir. then ktorg plan nk tgk wayang kt alamanda. so ktorg pon headed straight. dah sampai sane manusia yg pegi tgk wayang punyela ramai. aiyark. mcm2 movie ktorg suggested. last2 tgk cte princess and the frog. best! kartun kan. what can you aspect?? cte die ringan yet very enjoyable. yang aku suke skali character Louise aka alligator sbb die maen trumpet!!! hehehe. comel ok...dhla pewut boncet.. pandai maen lak tu. tbe2 tringat ****. perlu ke?? haha. mmg musical abesla. kua je cinema trus cari toilet. damn sejuk gile dlm cinema tu. rupenye hujan lebat kt lua.. =]


FIN

4 comments:

zarf_iera said...

uhuhuhu...ak n wani surur x mnt nikon.sbb dh bse gne canon. kmpul duit wei! mari sme2 angkt slr.canon EOS 500D!! nantikan kmunculannyaaa...hahahaha...

misal said...

yeahhhh! pastu bley r korg tgkp pic ak yg agak comell ni kn?heheh

waney jalil said...

yeehaaa! akan ku tggu babe..xpon kc aku rasmi dlu..haha
men..ko jgn nk PASAN!! wahahaha

Farhan Saharin said...

semoga berjaya mendapatkn dslr...
okeyh!!!